Yıldırım Koleji`nden Turhal Protokolüne İftar

Özel Yıldırım Koleji tarafından düzenlenen iftar programında ilçe protokolü bir araya geldi.

Yıldırım Koleji`nden Turhal Protokolüne İftar

Yıldırım Koleji’nin teras katında yapılan iftar programına Kaymakam Mehmet Ünlü, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, İlçe Emniyet Müdürü Salih Turalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, Hastane Başhekimi Yasin Yücer, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Cengiz Yıldırım, İlçe Tarım Müdürü Y. Emre Bulut, Tedaş Müdürü Hamza Batur, Turhal Sanayiciler ve İşadamları Derneği Başkanı Sami Dinler, FEM Dershanesi Müdürü Hayati Demir, iş adamı İsmail Kırgöz, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

İftar yemeğinden sonra açılış konuşmasını yapan Yıldırım Koleji Müdürü Nahit Ören, eğitim ve öğretimin önemine değinerek, davetlilere kolejin çalışmaları hakkında kısa bilgi verdi. Öğrencileri, sadece sınavlara değil, hayata da hazırladıklarını ifade eden Müdür Ören, rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın insanlar arasında birlik ve beraberlik sağladığına değinerek bu ayın önemine dikkat çekti. İlçede oniki yıldır faaliyet gösterdiklerini kaydeden Ören, ”Türkiye ve dünya, sürekli değişerek gelişiyor. Bu süreçte eğitim, her geçen gün biraz daha önplana çıkıyor. Ülke ve ilçe olarak gelişmek ve ilerlemek istiyorsak eğitime önem vererek sahip çıkmalıyız. Ayrıca, davetlilere iftar programımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder saygılar sunarım.” dedi.
Şimdilerde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Ali Gözen, programdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Kaymakam Mehmet Ünlü ise ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen kişilerin emellerine kavuşamayacaklarını belirterek, Ramazan ayının güzelliklere güzellik katan bir ay olduğunu söyledi.