Batso, Yardım Paketlerini Dağıttı

Batman Ticaret ve Sanayi Odası, her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı gıda paketi yardımını bu yıl da sürdürdü.

Batso, Yardım Paketlerini Dağıttı

Ramazan ayı dolayısıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin yardım fonundan Batman ilinde tespit edilen fakir ve yardıma muhtaç ailelere 670 adet gıda yardım paketi gönderildi.
Yardım paketleri, Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teymur tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Başkan Teymur, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da yardıma muhtaç ailelerin sofrasına az da olsa katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak bizler toplum olarak unutmamalıyız ki bu ailelerin sadece Ramazan ayında değil, her zaman bu gibi yardımlara ihtiyacı vardır. Öncelik tabii ki bizim memleketimizde ve bizim vatandaşımızadır, ancak bir gerçek var ki bölge ve ülke genelinde yardım bekleyen çok insanımız yaşam mücadelesi vermektedir. Ben BATSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak tüm üyelerimizi, iş adamlarımızı ülke içinde ve ülke dışında özellikle yaşanan büyük kuraklık sonucu açlıktan hayatını kaybeden Somali’deki kardeşlerimize, evlatlarımıza yardıma davet ediyorum. Allah, herkesin hayrını kabul etsin.” şeklinde konuştu.

Dağıtımı yapılan yardım paketlerinde bir ailenin Ramazan ayı boyunca ana gıda ihtiyacını karşılayabilecek miktarda sıvı yağ, salça, pirinç, kuru fasulye, çay, şeker gibi gıda ürünleri bulunuyor.