Başarılı Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi

Reyhanlı Önem Fem Dershanesi LYS ve SBS Hatay ve Reyhanlı birincileri, Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler, Belediye Başkanı Fevzi Şanverdi ve Milli Eğitim Müdür Vekili Cemil Tünek’i ziyaret etti.

Başarılı Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi
Öğrenciler başarılarından dolayı altınla ödüllendirildi.

Reyhanlı Önem Fem Dershanesi Müdürü Bahattin Akbudak, Önem Fem Dershanesi yönetim kurulu üyesi Mehmet Arslan’a bu ziyaretlerde LYS Hatay ve Reyhanlı birincisi Bahar Yeniçeri, 8. Sınıf SBS Reyhanlı Birincisi M.Muhammet Horoz, 7. Sınıf SBS Reyhanlı Birincisi Semiha Tuğba Durmaz da eşlik etti.

Reyhanlı Önem Fem Dershanesi Müdürü Bahattin Akbudak başarılarının geriden gelen öğrencilere örnek teşkil edeceğini belirterek “Önem Dershanesi olarak SBS’de öğrencilerimizin yüzde 85’ini yerleştirdik. LYS sonuçları da gayet güzel. Öğrencilerimizi değişik fakültelere yerleştirecek olmanın heyecanı içindeyiz. Önceliğimiz Reyhanlı’nın eğitim seviyesini yükselterek ülke eğitimine katkı sağlamaktır. Bu ziyaretlerimizi; ilçe büyüklerimizin dilek ve tavsiyelerini almak ve bu başarılarımızı paylaşmak için gerçekleştiriyoruz” dedi.

İlçe yöneticileri ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, öğrencilere başarı dileklerini sundular. Ayrıca Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi her öğrenciyi çeyrek altınla ödüllendirdi.

Bu arada LYS Hatay ve Reyhanlı birincisi Bahar Yeniçeri hedefinin; Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi olduğu; 8. sınıf SBS Reyhanlı Birincisi M. Muhammet Horoz ve Karaca Koleji Öğrencisi 7. Sınıf SBS Reyhanlı Birincisi Semiha Tuğba Durmaz’ın da hedeflerinin Tıp Fakültesinde okumak olduğu öğrenildi.