Denizli Belediye Başkanı Zolan, Teravihlerden Sonra Mahalle Sohbetine Gidiyor

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, her gün bir mahallede teravih namazından sonra sohbet toplantısı düzenliyor.

Denizli Belediye Başkanı Zolan, Teravihlerden Sonra Mahalle Sohbetine Gidiyor
Karşıyaka Mahallesi’nde yapılan ilkinden sonra 14 mahalle toplantısı düzenlendi. Ramazanın ilk 16 günü Karşıyaka, Gümüşler, Yeşilköy, 1200 Evler, Gökpınar, Fesleğen, Karaman, Aktepe, Bağbaşı, Pelitlibağ, Akkonak, Bereketler, İstiklal ve Kayıhan mahallelerine gidildi. Son olarak da Kayıhan Mahallesi sakinleriyle sohbet edildi. Zolan’a yardımcıları Mahmud Güngör, Mustafa Gökoğlan ve Şamil Çınar da eşlik etti.

Başkan Zolan, toplantıda belediye ve projeleri hakkında bilgi verdi. Sohbet toplantılarıyla önceliklerinin belirleneceğini ifade eden Zolan, “Amacımız, yapacaklarımızı size aktarmak, sorunlarınızı ve önceliklerinizi belirlemektir. Bu nedenle söyleyeceğiniz her kelime önemlidir. Bizlerin göremediği ancak sizin bizzat içinde olduğunuz sorunları da tespit edeceğiz, her biri için çözüm yolu bulmaya çalışacağız.” dedi.

Sohbette mahalle sakinleri de görüşlerini, sıkıntılarını ve taleplerini iletti. Birçok vatandaş doğalgaz getirilmesi, kapalı pazaryeri yapılmasını ve daha fazla park açılmasını istedi. Başkan Zola da mahalleye en kısa sürede kapalı pazaryeri yapılacağını, doğalgaz çalışmasının beş altı ay içinde başlayacağını ve daha fazla park yapımı içinde yer bakıldığını söyledi.