Afyonkarahisar`da Şehitliklerdeki Eksikler Tespit Edildi

Afyonkarahisar`da 25-30 Ağustos Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenecek kutlamalar öncesinde şehitlikler gözden geçirildi.

Afyonkarahisar`da Şehitliklerdeki Eksikler Tespit Edildi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Okçin Akşit ve Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ile birlikte şehitlikleri gezdi. 25-30 Ağustos Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında ziyaret edilerek, törenlerin düzenleneceği şehitlikleri inceleyen Balkanlıoğlu, gördüğü eksikliklerin giderilmesi için ilgililere talimat verdi.

Protokol, gezi kapsamında Büyük Kalecik Beldesinde bulunan Kocatepe Anıtı ile birlikte Çiğiltepe, Büyük Taarruz Şehitliği, Anıtkaya Şehitliği ve İscehisar Doğanlar mevkiinde bulunan Giresunlular Şehitliği`ni ziyaret etti.
Vali İrfan Balkanlıoğlu, 26-30 Ağustos Zafer Haftası kutlama programı çerçevesinde, şehitliklerde yapılacak anma törenleri sırasında çirkin bir görüntünün olmaması için bizzat yerinde görmek istediklerini söyledi. Balkanlıoğlu, “Bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin yattıkları yerlerin korunması ve varsa bakım ve tadilatlarının yapılması için başta ilçe kaymakamları olmak üzere diğer yetkililere gerekli talimatları verdik.” dedi.