7. Bursa Alışveriş Şenliği Başlıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), tarafından bu yıl 7.

’si gerçekleştirilecek Bursa Alışveriş Şenliği 22 Ağustos’ta başlayacak. Şenlikle tüketiciler hem indirimli alışveriş yapacak, hem çekilişe katılma şansını elde edecek hem de birbirinden renkli aktivitelerle eğlenecek.

Şenlik Saha Ekibi’nin 1,5 aydır yaptığı çalışmalar sonucunda, Bursa ve ilçelerinde faaliyet gösteren ve perakende ticaret yapan 6 bini aşkın işyeri şenliğe üye olarak, şenlik boyunca değişik oranlarda indirim yapmayı taahhüt etti. Şenlik boyunca üye işlerleri, katılımcılara yüzde 5 ila yüzde 50 arasında indirim uygulayacak.

Bursa’da faaliyet gösteren Anotolium AVM, As Merkez AVM, Carrefoursa AVM, Kent Meydanı AVM, Korupark AVM, Meridyen AVM ve Zafer Plaza AVM’deki işyerlerinin de bu yıl şenliğe katılımı oldukça yoğun oldu.


ÇEKİLİŞE KATILIM SMS VE İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILACAK
Başta gıda, tekstil, ayakkabı, kuyum, elektrik-elektronik, ev dekorasyonu ve inşaat olmak üzere tüm sektörlerden perakende ticaret yapan 6 bini aşkın işyeri 22 Ağustos-19 Eylül tarihleri arasında indirimli satış yaparken, bir yandan da tüketiciler yaptıkları her 50 TL ve katları alışveriş ile çekilişe katılma şansı elde edecek. 7. Bursa Alışverişi Şenliği’nin iletişim sponsoru Vodafone ile çekiliş bu yıl sms ve internet üzerinden yapılacak. Bu yıl çekilişle; 1 kişiye 2011 model otomobil, 7 kişiye motosiklet, 7 kişiye dizüstü bilgisayar, 7 kişiye LCD tv, 7 kişiye no-frost buzdolabı, 7 kişiye bulaşık makinesi ve 7 kişiye de çamaşır makinesi hediye edilecek.


SOKAK ETKİNLİKLERİ
Şenlik kapsamında, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Orhan Cami önü, Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu Yanı, Kent Meydanı, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Tayyareci Mehmet Ali Caddesi ve Şehreküstü’de dönüşümlü olarak Şenlik Çadırı kurulacak. Şenlik boyunca, söz konusu çadırlar, Canlı Karagöz- Hacivat, kanto, aşuk-maşuk, ortaoyunu, gölge oyunu, ateşbaz, tahtabacak, semazen, trio, akordeon ve sihirbaz gibi birbirinden renkli aktivitelere sahne olacak.