Tövbeler Tövbesi 21. bölüm fragmanı ve özeti

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Tövbeler Tövbesi 21. Bölümüyle 16 Ağustos Salı akşamı Atv ekranladında olacak. İşte Tövbeler Tövbesi 21. Bölüm özeti ve fragmanı...

Tövbeler Tövbesi 21. bölüm fragmanı ve özeti
Tövbeler Tövbesi, Tövbeler Tövbesi dizisi, Tövbeler Tövbesi dizisi izle, Tövbeler Tövbesi dizisi son bölüm, Tövbeler Tövbesi dizisi son bölüm izle, Tövbeler Tövbesi dizisi en son bölüm, Tövbeler Tövbesi dizisi en son bölüm izle, Tövbeler Tövbesi dizisi 21. bölüm, Tövbeler Tövbesi dizisi 21. bölüm izle, Tövbeler Tövbesi dizisi 21. bölüm fragmanı, Tövbeler Tövbesi dizisi 21. bölüm fragmanı izle, Tövbeler Tövbesi dizisi 16 Ağustos bölümü izle,

Tövbeler Tövbesi 21. bölüm fragmanı ve özeti

Tövbeler Tövbesi 21. bölüm fragmanı ve özeti

Tövbeler Tövbesi dizisinin 21. bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Mahir ve Pelin'in arası, Egemen'in ölüm oyunları nedeniyle bozulmuştur. Mahir, eve dönüş yolunda Egemen'in son hamlesi ile karşılaşır. Bir araba, Mahir'in üzerine doğru gelmektedir ancak bunu fark eden Fidan, Mahir'i son anda kurtarır.

Mahir, başını kaldırıma çarptığı için kendinde değildir ve hastaneye kaldırılır. Zahide ve Fidan sabaha kadar Mahir'in başında bekler ancak Mahir kendine geldiğinde, Fidan'ı görmez ve kendisini kurtaranın da başında bekleyenin de Fidan olduğunu bilmez.

Kaza haberini alan Pelin, Mahir'e koşar ve orada evlenme kararı alırlar. Fidan ise bunu kapı ağzından duyar. İçinde, Mahir'e karşı yeniden filizlenmeye başlayan aşk yerini acıya ve hayal kırıklığına bırakır. Fidan, Oktay'ın evlilik teklifini kabul eder.

Tövbeler Tövbesi 21. bölüm fragmanı ve özeti

Mahir de Fidan da evlilik hazırlıklarına başlar ama akılları birbirlerinde kalmıştır. Bunu fark eden Zahide ve Fatma, çocukları evlenmeden önce son bir defa buluşup konuşsunlar diye bir plan yaparlar. O buluşmadan sonraki gelişmeler ise, şimdiye kadar kurulan tüm dengeleri alt üst edecek biçimdedir.

Mahir aynı mahallede oturduğu Fidan’la nişanlıdır ve onu da çok sevmektedir. Bu karmaşa içerisinde yaşanan ilişkiler ATV’de ekranlara geliyor.