Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu Ödül Dağıttı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Ticaret Borsası tarafından düzenlenen törende tescil rekortmenlerine ödüllerini verdi.

Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu Ödül Dağıttı
Başkan Hisarcıklıoğlu, iş adamlarını Afrika`ya yardım etmeye çağırdı.

Kayseri Ticaret Borsası tarafından düzenlenen ödül törenine TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Vali Mevlüt Bilici, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, AK Parti Milletvekilleri Pelin Gündeş Bakır, Ahmet Öksüzkaya, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve davetliler katıldı.

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, borsanın 46. kuruluş yıldönümü olduğunu belirterek, "Kayseri`nin tüm dünyada gurur vesilesi olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ise, son 5 ayda dünyada 50 bin çocuğun öldüğünü söyledi. Afrika`da açlıktan insanların hayatını kaybettiğini söyleyen Hisarcıklıoğlu, "Müslüman olarak, insan olarak bu topraklara yardım yapmamız kaçınılmazdır. Hayırda yarış yapan bizler, Afrika`da açlıkta ölmekte olanlara yardımcı olmak durumundayız" dedi ve herkesi Afrika`ya yardım etmeye çağırdı.

Kayseri`nin, Türkiye`nin rol modeli olan şehirlerinin başında geldiğini söyleyen Hisarcıklıoğlu, Kayseri`deki zenginleşmenin sırrını birlik ve beraberlik olarak açıkladı.
Kaynak: İHA