Chp Genel Başkan Yardımcısı Tekin, Çankırı`da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP`ye geçen 2 belde belediye başkanını tebrik etmek için Çankırı’ya geldi.

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tekin, Çankırı`da

Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, medyanın taraflı davrandığını belirterek, "Türkiye’de ekonomi, terör gibi çok önemli meseleler varken, medya bunları gündeme getirmek yerine CHP’nin iç meseleleriyle daha çok ilgileniyor. Medyanın büyük bir bölümü AK Parti’nin yayın organı gibi çalışıyor." dedi.

Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Volkan Canalioğlu ile Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya ve İstanbul Milletvekili Kadir Öğüt, yönetimi CHP’ye geçen 2 belde belediyesini ziyaret etmek üzere Çankırı’ya gitti. Tekin ve beraberindeki heyet, ilk önce Çankırı İl Başkanlığına geçti. İl Başkanı Fikret Tatlıcı tarafından karşılanan heyet, bir süre partililerle sohbet etti.

İl başkanlığındaki programın ardından Tekin, CHP’ye geçen Yüklü Beldesi Belediye Başkanı Hidayet Çölgeçen, İkizören Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Efe ve Hacımuslu Beldesi Belediye Başkanı İlhan Tekin’i de makamlarında ziyaret etti. CHP’ye yeni geçen Yüklü Belediye Başkanı Hidayet Çölgeçen, Gürsel Tekin’e üzerinde ismi ve CHP bayrağı işli olan tuz lambası hediye edip, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na iletilmek üzere de bir tuz lambası verdi.

Tekin, CHP’nin oy oranının düşük olduğu Çankırı’da 2 belde belediye başkanının partilerine geçmesinin sevindirici olduğunu belirterek, Türkiye’nin her noktasında CHP’nin gittikçe güçlendiğini söyledi.