3 kaza: 6 ölü, 38 yaralı

Bu gece trafik canavarı yine iş başındaydı Sakarya, Antalya, Erzincan daki kazalarda 6 kişi hayarını kaybetti, 38 kişi yaralandı.

3 kaza: 6 ölü, 38 yaralı
Sakarya'da trafik kazası: 3 ölü, 8 yaralı

Alınan bilgiye göre, Tem Otoyolu Hamitli Köyü mevkisinde, İstanbul istikametine giden Sezai Oral yönetimindeki yabancı plakalı cip sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, aynı istikamete giden Tefik Çakıroğlu'nun (34) kullandığı 54 SA 209 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobilde bulunan, sürücü Çakıroğlu ile eşi Reyhan (32), çocukları Tuanna (10), Melek, Harun Mert Çakıroğlu (1) ve Melike Erarslan araçta sıkıştı.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince araçtan çıkarılan yaralılar ve diğer araçtaki sürücü Oral ile Mehmet Şükrü (81), Emine (71) ve Mehmet Can Oral (8) ile Gülsüm Çelik olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan Reyhan Çakıroğlu ile oğlu Harun Mert ve kız kardeşi Melike Erarslan yolda hayatını kaybetti.

Kaza yapan otomobildeki Çakıroğlu ailesinin, ikamet ettikleri Sapanca ilçesinden iftar davetlisi olarak Düzce'deki akrabalarına gittikleri ve gece saatlerinde dönüş yolunda oldukları sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Antalya'da trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı

Alınan bilgiye göre, Süleyman Güngör'ün kullandığı 07 SL 170 plakalı otomobil, Yüzüncü Yıl Bulvarı'nda karşı şeride geçerek, İlker Polat'ın kullandığı 07 LBK 98 plakalı cipe çarptı.

Kazada otomobilde bulunan Akif Altıngöz (23) hayatını kaybetti. Araç içinde sıkışan sürücü Süleyman Güngör, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Güngör, hayatını kaybetti.

Aynı araçta yaralanan Murat Metin Çelik, Metehan Coşkun, Ramazan Akiş ve Ahmet İldere ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazadan yara almadan kurtulan cip sürücüsü İlker Polat, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yolcu otobüsüyle tır çarpıştı: 22 yaralı

Sabah saat 03.00 sıralarında Erzincan Sivas Karayolu'nun 51. kilometresi, Akbulut Kayak Merkezi yakınlarında meydana gelen kaza da Antalya'dan Iğdır istikametine gitmekte olan Nazım Şahnaz yönetimindeki 76 AY 872 plakalı yolcu otobüsü, aynı güzergahta seyretmekte olan Güngör Kul idaresindeki 25 LN 735 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Kazada 33 yolcusu bulunan otobüstekilerden biri ağır 22 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Erzincan'daki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındılar.

Kazada otobüs sürücüsü Nazım Şahnaz'ın bacağı koparken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.