İvana Sert mert kadındır

Yurdal Sert'in “Eşim beni en yakın arkadaşımla aldattı” diye suçladığı Hatem Yavuz, sessizliğini bozdu. Yurdal Sert'in 10 yıllık arkadaşı, eşi İvana'nın ise ortağı olan Yavuz, “İvana mert kadındır” diyerek suçlamaları reddetti.

İvana Sert mert kadındır
Yurdal Sert’in “Eşim beni en yakın arkadaşımla aldattı” diye suçladığı Hatem Yavuz, sessizliğini bozdu. Yurdal Sert’in 10 yıllık arkadaşı, eşi İvana’nın ise ortağı olan Yavuz, “İvana mert kadındır” diyerek suçlamaları reddetti.

Yurdal Sert, ihanete uğradığı gerekçesiyle kendisinden boşanacağını açıklayan eşi İvana Sert’e ağır suçlamalarda bulundu. Yurdal Sert’in “Metrocity’deki evimin güvenlik kameralarında gördüm. İvana beni en yakın arkadaşım Hatem Yavuz ile aldatıyormuş.
Beni suçlu çıkarmak için de tuzak kurmuş, Hatem’in getirdiği kadınla ilişkimi flash disk’e kaydetmişler” sözleri üzerine Hatem Yavuz sessizliğini bozdu. Suçlamayı reddeden işadamı, Sert’in son zamanlarda eşinin yükselişini hazmedemediğini, bu suçlamaların kıskançlıktan kaynaklandığını ileri sürdü:

ENERJİSİNİN ÖNÜNDE BEN BİLE DURAMAM

“İvana Hanım, erkek gibi kadındır. Dışarıda güzel görünen, içeride erkek gibi çalışan, hatta erkekten bile daha mert olan bir kadın. İlk tanıştığımız zamanlar çok gençti, toydu. Yabancı ülkeden gelmişti, doğru düzgün Türkçe bilmiyordu. Ortak olduğumuzda Yurdal bizi çok destekledi, arkamızda olduğunu söyledi. Çünkü o yabancı kadınları ve onlarla reklam yapmayı sever.

Ama İvana sadece güzelliğiyle değil bir anne, bir iş kadını olarak da basında yer almaya, dergi kapaklarında görülmeye başlayınca tepkileri değişti. Şimdi beni suçluyor çünkü eşi 10 yıllık arkadaşıyla ortak olduktan sonra her geçen gün güçlendi.

Oysa İvana’nın güçlenmesinin sebebi ben değilim. Onun sağlam bir enerjisi var, güçlenmesini ben bile durduramam, beni de aşar! Bir de Yurdal, Bodrum’da yakalandıktan sonra İvana’yı karalama kampanyasına girmesi gerektiğini düşündü. Beni piyon olarak kullandı. Eşini benimle vurmayı düşündü. Ama bunlar çok saçma. Daha bir ay önce hep beraber aile fotoğrafı çektirdik. Yurdal, İvana, oğulları Ateş, İvana’nın yeğenleri, benim oğlum ve yeğenlerim hep beraberdik.”

O GÖRÜNTÜLERE ULAŞTIK

Beykoz Cumhuriyet Savcılığı’ndan çıkan arama ve el koyma kararı üzerine asayiş ekipleri dün Hatem Yavuz’un Beykoz’daki evine baskın düzenledi. Baskın sonucunda Yurdal Sert’in iddialarını destekleyecek bazı belge ve bilgilere ulaşıldığı öğrenildi.

Yurdal Sert’in avukatı E. Osman Hacıbekiroğlu, baskında müvekkilinin başka kadınlarla ilişkiye girerken çekilen görüntülerine ulaşıldığını açıkladı: “İvana Sert ve Hatem Yavuz arasındaki mail’leşmelerden ellerinde video görüntüleri olduğu anlaşılıyordu.

Biz de o görüntülere ulaştık. Davalının bilgisayarına el konuldu. Hard disk üzerindeki araştırmalar sonrasında başka görüntü ve kayıt olup olmadığını öğreneceğiz. Boşanma davası ile birlikte başka davalar da açıldı. Sonuçlandıkça bunları basınla paylaşacağız.”

İvana Sert'in ihanet yüzünden boşanacağı haberlerine eşinden sert yanıt geldi. İşte İkoncan'ın kendisini, arkadaşıyla aldattığını belirten Yurdal Sert'in açtığı boşanma davasından şok detaylar.

İvana Sert mert kadındır

iŞ iLiŞKiSi DiYE BAŞLADI

Yurdal Sert, mahkemeye sunduğu dilekçede; 10 yıllık arkadaşı Hatem Yavuz ile eşinin deri şirketi kurmasıyla evliliğinin bozulduğunu öne sürdü.

Şirketin kurulmasıyla; İvana Sert, eşinden uzaklaşmaya başladı. İddiaya göre; ikoncan; Yurdal Sert'le yatak odasını ayırdı, sık sık iş seyahatine çıktı.

ÇALIŞANLARI UYARDI

Evliliğin üzerinde dolaşan kara bulutlara bir de dedikodular eklendi. Yurdal Sert, evdeki çalışanlarından eşi ve Hatem Yavuz hakkında şok dedikodular duydu.

Yavuz'un boşanmak istediği eşi işadamına; "Hatem Yavuz ile İvana'nın ilişkisi olabileceğini" söyledi. Yurdal Sert, bunlardan eşine bahsetti, ancak ikoncan "İftira" dedi.

AŞK MAiL'LERiNi GÖRDÜ

Cep telefonu arızalanan Yurdal Sert, bir dönem eşine ait olan cihazı kullanmaya başladı. İddiaya göre; işadamı telefonda Hatem Yavuz'un ikoncana attığı şu e-mail'leri yakaladı: "Senin yeniden bulmamı sağladığın kalbimle tümüyle senin için çalışmaya başlamış biri olarak, sanırım hıyardan biraz fazlayım bebeğim."

KOMPLO KURDULAR

Bir e-mail'de de Yavuz'un 'elinde video olduğundan' bahsetmesi üzerine Sert, evi aradı. İkoncanın dolabında bulduğu bir flash bellek, onu şoke etti.

İddiaya göre video; İvana Sert'in eşini Hatem Yavuz'un evine gitmesi için zorladığı bir gece çekilmişti. Videoda; Yurdal Sert'in bir kadınla çekilmiş özel anları vardı!

İvana Sert mert kadındır

KAMERALAR KANITLADI

Yaşanılanlar üzerine Yurdal Sert, hizmetçileri tekrar dinledi. Hizmetçiler; işadamına Hatem Yavuz ile İvana Sert'i uygunsuz bir halde gördüklerini anlattı.

Metrocıty'deki evinin kamera kayıtlarını da inceleten işadamı; Hatem Yavuz'un, eşiyle yaşadığı evlerine gece girip sabah evden ayrıldığını tespit ettirdi.

YAŞAMI, ANNELiK iÇiN SAKINCALI

Sosyetik işadamı, 5 yaşındaki oğulları Kayon Ateş'in velayetinin de kendisine verilmesini talep etti. Dilekçede konuyla ilgili gerekçeler ise şöyle sıralandı:

"Davalı annenin sadakatsiz yaşam tarzı, küçük Ateş'in gelişiminde ciddi sakınca yaratacaktır. Davalı, çocuğa sadece basının olduğu ortamlarda annelik yapmaktadır."

10 MiLYON TL iSTiYOR

Dilekçesinde; İvana Sert'in sadakatsiz ve gayri ahlaki tutumu nedeniyle evliliğin sarsıldığını belirten işadamı, ikoncandan 10 milyon TL manevi tazminat istedi.

Yurdal Sert, ailenin korunması ve eşinin Hatem Yavuz ile ilişkisine alet edilmemesi için; İvana Sert'in müşterek konutlarından da uzaklaştırılmasını istedi.

İvana Sert mert kadındır