Counter-Strike: Global Offensive neler içeriyor?

Valve beklenmedik bir sürpriz yaparak Counter-Strike: Global Offensive adlı oyunu duyurdu. Darısı Half Life 3'ün başına...

Counter-Strike: Global Offensive neler içeriyor?
Yeni Counter Strike oyunu geliyor söylentileriyle güne başlayan oyuncular akşama doğru resmi duyuruyla şoke oldular. Valve, Steam'de Counter-Strike Global Offensive adlı yeni CS oyununu tanıttı. Yayımlanan basın bülteninde oyunun PC, Mac ve konsollar için geliştirildiği belirtilmiş durumda. Valve'in kısa bir süre önce balattığı Mac'te oyun akımı ile PlayStation 3'teki Steam projeleri için bir yapım daha bizleri bekliyor.

Oynanış tarzını koruyan CSGO, eski oyunlardaki orijinal haritalardan bazılarını muhafaza edecek. Dust bu haritalardan bir tanesi. Ayrıca yeni oyun modları, matchmaking sistemi, lider tablosu ve dahası yine oyuncuları bekleyen yeniliklerden.

Oyun 2012 yılı içerisinde satışa sunulması planlanan Counter-Strike: Global Offensive için çok beklemeyeceksiniz. Oyunun 2012 ilk çeyrekte çıkacağı söyleniyor. Ayrıca PAX ve Londra Oyun LGF gibi oyun fuarlarında CSGO'yu oynamak mümkün olacak.