Elmadağ`da Şehit Aileleri İftarda Buluştu

Ankara`nın Elmadağ Kaymakamlığı ve Elmadağ Belediyesi işbirliği ile ilçede bulunan gazi ve şehit ailelerine iftar yemeği verildi.

Elmadağ`da Şehit Aileleri İftarda Buluştu


Elmadağ İlçe Spor Müdürlüğü tesislerinde verilen iftar yemeğine, Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, Belediye Başkanı Gazi Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Demir, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Gündem, daire amirleri, gazi ve şehit yakınları katıldı.


İftar duasını Müftü Yusuf İzzettin Kara yaptı. Belediye ve Kaymakamlık olarak birlikte düzenlenen iftar programına katıldıklarından dolayı gazi ve şehit yakınlarına teşekkür eden Kaymakam Ejder Sarıçiçek, “Belediye Başkanımızla, ailelerimizle birlikte bir araya gelmeyi onur telakki ettik. İkimiz dedik ki bir araya gelelim böyle bir akşamda. Değerli misafirlerimizle bir iftar açalım dedik. Allah ağzımızın tadını bozmasın diyoruz. Yaşanan acıları tekrar yaşatmasın diyoruz. Ülkemize birlik, dirlik, düzen versin diyoruz.” dedi.


Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin de, “Bu vatanın dört bir yanında ülkenin birliği bütünlüğü için, vatanın milletin geleceği için şehitler vermiş. Acıların en büyüğünü yüreklerinde yaşayan şehitlerimizin aileleri birlikte iftarımızı açmaktan son derece memnuniyet duydum.” diye konuştu. Katılımlarından dolayı gazi ve şehit ailelerine teşekkür eden Şahin, yaklaşan bayramlarını da kutladı.