Beşler Gurup Başkanı Mustafa Çakmak, Vali Musa Çolak`ı Ziyaret Etti

Beşler Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Musatafa Çakmak, Siirt Valisi Musa Çolak`ı makamında ziyaret etti.

Beşler Gurup Başkanı Mustafa Çakmak, Vali Musa Çolak`ı Ziyaret Etti
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Musa Çolak, "Üretimi, istihdamı, ihracatı ve yarattığı katma değeriyle, Ülke ekonomisinin önemli bir yükünü taşıyan önemli kuruluşlardan olan Beşler Gurup Ülkemizin Un ve makarna ihracatının önemli bir bölümünü de karşılamaktadır. Gaziantep ilimizde faaliyet gösteren, Beşler Gurubu yönetim kurulu başkanı Mustafa Çakmak` ın, bir Siirt` li hemşerimiz olarak, zaman zaman ilimizi ziyaret ederek, İlimize sahip çıkma noktasında önemli hizmetler gerçekleştiriyor.Hayır işlerinde de önemli destekleri olmaktadır.Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle, Sosyal yardımlaşma Dayanışma Vakfımıza Beşler Gurubu tarafından bin 200 koli erzak paketi teslim edildi. Bizlerde Valilik olarak, ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşlarımıza bu erzak paketlerini en kısa sürede dağıtacağız. Sayın Mustafa Çakmak`a katkılarından dolayı, ilimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Doğdukları topraklara katkı yapmayı, vefanın bir gereği olarak gördüklerini belirten Mustafa Çakmak, "Yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Çolak`a bilgi sundu. Çakmak sözlerine şöyle devam etti, Beşler Gurubu olarak her zaman en iyiyi, en kaliteliyi hedefliyoruz. Ticari anlamda elde ettiğimiz büyük başarıları hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleriyle de destekliyoruz. Her yıl yüzlerce aileye yardım yapmaktayız, öte yandan doğup, büyüdüğümüz Siirt ili bizim için müstesna ve özel bir önemesahiptir. Dolayısıyla burada yaşayan insanlarımıza imkanlarımız ölçüsünde çeşitli yardımlar yaparak, katkıda bulunmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Vali Musa Çolak, Beşler Gıda sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulu başkanı Mustafa Çakma` a, alimize yapmış oldukları katkılardan dolayı, bir plaket takdim etti.
Kaynak: İHA