8 Bin Aileye Ramazan Paketi Dağıtıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kadir Has Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi 8 bin aileye Ramazan dolayısıyla gıda paketi dağıtıldı.

8 Bin Aileye Ramazan Paketi Dağıtıldı

Fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlara destek olmak amacıyla 7 bini Büyükşehir Belediyesi, bini de Kadir Has Vakfı tarafından hazırlanan toplam 8 bin adet iaşe paketinin belediyede kayıtlı olan ve daha önceden ekmek ve yemek yardımı yapılan ailelere dağıtma işlemi bitti. Yardımların dağıtılmasına Ramazan ayına girmeden başlandığını belirten Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Dr. Seyit Ahmet Okur, iaşe paketlerinin dağıtımına öncelikli olarak yıl içinde Büyükşehir Belediyesi aşevlerinden yemek yardımı alan ailelerden başlandığını söyledi.
Yardımları, tespit ettikleri ailelerden kendileri alamayacak durumda olanların evlerine bıraktıklarını analatan Okur, "Diğer vatandaşlarımızı ise otobüslerle depomuza taşıyarak paketlerini burada kendilerine teslim ettik ve tekrar otobüslerle evlerine ulaştırdık. Hazırladığımız paketler zengin bir içeriğe sahip. Büyükşehir Belediyesi olarak önümüzdeki yıllarda da yardıma muhtaç ailelere sahip çıkmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan iaşe paketlerinde 4 kilo şeker, 2 kilo çay, 2 kilo siyah zeytin, 2 kilo kuru fasülye, 2,5 kilo pirinç, 2 kilo nohut, 4 kilo makarna, 1 kilo kırmızı mercimek, 5 litre ayçiçek yağı, 850 gram domates salçası bulunuyor.