Misafir Milletvekili

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, seçim öncesi verdiği söz nedeniyle Ankara’da misafir olarak kalıyor.

Misafir Milletvekili
Seçim gezilerinde seçmenlere Ankara’ya evini taşımayacağı yönünde söz veren ve 12 Haziran’da Milletvekili Seçilen Mustafa Gökhan Gülşen, Ankara’da misafir olarak kalıyor. Misafirhanede konaklayan Gülşen, ilerleyen dönemlerde ev tutabileceğini fakat ailesini götürmeyeceğini ifade etti. Sözünü tutacağını belirten Milletvekili Gülşen, “Seçim öncesinde ‘Evimi Ankara’ya götürmeyeceğimi, taşımayacağımı’ söylemiştim. Şuana kadar henüz evi taşımadım. Ankara’da misafirhanede kalıyorum. Sabır edebildiğimiz kadar böyle devam edeceğiz. Böyle çok iyi tepkiler de alıyoruz. Ankara’da seferiyiz. İleride ev tutabilirim ama ailemi yine Ankara’ya taşımayacağım. Şimdilik gidebildiği kadar böyle misafirhanede kalacağım” dedi.

Çok zorlandığını da belirten Gülşen, “Sık bakan ve milletvekilleri ile görüşmek için Ankara’ya gitmek zorunda kılıyoruz. Kastamonu’da da, Ankara’da da yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diğer yandan ise çocuklar, Kastamonu’da kalıyor. Hayli zor oluyor. Hele bu Ramazan ve Ağustos ayının buluştuğu bu dönemde, işler daha da zorlaşıyor Bu kadar zorluğa rağmen, sözümü tutmaya, bu zorlukları başarmaya gayret gösteriyorum”

Gülşen, deneyimli milletvekili ve siyasetçilerden çok zorlanacağı yönünde telkinler almasına rağmen verdiği sözü tutmak için sonuna kadar çaba göstereceğini belirtti.

Kaynak: İHA