'Budala budala konuşacağına otur evinde'

Yazar Vivet Kanetti Uluç, Ece Erken'in, nişanlısı Davut Güloğlu'nun kendisine nişan hediyesi olarak bir mermi verdiğini söylemesini sert bir dille eleştirerek, Erken'e "Mercimek beyinli" yakıştırmasını yaptı. Uluç, "Eksik olsun böyle adam, böyle nişan. Böyle rezalet mi olur? Böyle budala budala konuşacağına otur evinde, kim bunlar?" dedi.

'Budala budala konuşacağına otur evinde'
tv8 ekranlarında yayınlanan Özlem Gürses moderatörlüğündeki, Vivet Kanetti Uluç ve Ayşe Böhürler ile 3 Yüz programının bugünkü bölümünde Ece Erken'in, nişanlısı Davut Güloğlu’nun kendisine nişan hediyesi olarak bir mermi verdiğini açıklaması tartışıldı. Uluç, Ece Erken'i ağır bir dille eleştirdi.

Erken'in böyle bir şey söylemesine anlam veremeyen Uluç, "Bunu kendisi nasıl söyler. Tesüf ediyorum, sen bir kadınsın, mercimek beyinli" dedi.

Gürses ise, "Şakası bile hoş değil" yorumunu yaptı.

Uluç, "Eksik olsun böyle adam, böyle nişan. Böyle rezalet mi olur? Böylelerine niye mikrofon uzatıyorlar? Onları da kınıyorum. Böyle budala budala konuşacağına otur evinde, kim bunlar?" şeklinde konuştu.

Böhürler de, bu olayın aslında cinayetlerin zihniyetini de biraz ortaya çıkarttığını savunarak, "Benim olmazsan toprağın olursun, ayağına kurşun sıkarım gibi bunlar çok yaygındır. Kadınlarda bunu erkeklerin kendisine olan sevgisinin göstergesi olarak görüyorlar" ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine tekrar söze giren Uluç, "Sana çanta muameles yapıyor, mal muamelesi yapıyor, karpuz muamelesi çekiyor sana" diye konuştu.

Bu tarz erkekler bir de kendimi öldürürüm de demez ,seni öldürürüm der" diyen Böhürler, "Tam tersi bir şiddeti ortaya koyar. Beni ne kadar çok seviyor algılamasına da ne yazık ki sebep oluyor. Ece kuş beyinli evet katılıyorum" dedi.