Kızım Nerede 26. bölüm (Final)

Başarılı bir işadamının partiye giden kızı parti sonunda ortadan kaybolur. Tüm aramalara rağmen ailenin kızı bir türlü bulunamaz. Konusuyla bir anda dikkatleri üzerine çeken dizi, iyi bir de izlenme oranına sahip.

Kızım Nerede 26. bölüm (Final)
Kızım Nerede, Kızım Nerede dizisi, Kızım Nerede dizisi izle, Kızım Nerede dizisi son bölüm, Kızım Nerede dizisi son bölüm izle, Kızım Nerede dizisi en son bölüm, Kızım Nerede dizisi en son bölüm izle, Kızım Nerede dizisi 26. bölüm, Kızım Nerede dizisi 26. bölüm izle, Kızım Nerede dizisi 26. bölüm fragmanı, Kızım Nerede dizisi 26. bölüm fragmanı izle, Kızım Nerede dizisi 30 Temmuz, Kızım Nerede dizisi 30 Temmuz bölümü izle, Kızım Nerede dizisi Atv izle,

Kızım Nerede 26. bölüm (Final)

Kızım Nerede 26. bölüm (Final)

Kızım Nerede dizisinin 26. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Jülide Germen cinayetinden tutuklanan Zafer, masum olduğunu kanıtlamanın yolunu ararken, büyük bir çıkmazın içine düşer.. Yaptıklarının bedelini ödediğine inanmaktadır. Zafer'in vicdan azabı çektiği ve uğruna her şeyini kaybettiği günah ortaya çıkar. Zafer'in tutuklandığı haberi ise tüm Demiray ailesini yıkar.

Hazal'ın, Zeynep'i kaçıran kişiyi bildiğini öğrenen Kağan için artık geriye son bir hamle kalmıştır. Bu hamle onu Zeynep'e götürecektir. Kağan aynı zamanda Suna'yı elinde tutmakta olan Ziya Fehmi Batum'la uğraşmaktadır. Bulmacanın tüm parçaları yavaş yavaş bir araya gelirken Nihat'ın planları, Zeynep'in akibeti ve Demiray ailesinin sonu bu heyecanlı ve süprizlerle dolu final bölümüyle açıklığa kavuşacak.

Kızım Nerede 26. bölüm (Final)

Kızım Nerede 26. bölüm (Final)