Chp Heyetinden Simav‘da Deprem İncelemesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler ile Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, 19 Mayıs‘ta 5,9‘luk depremin vurduğu Kütahya‘nın Simav ilçesinde incelemelerde bulundu.

Chp Heyetinden Simav‘da Deprem İncelemesi
CHP Simav İlçe Teşkilatı‘nı ziyaret ederek bilgiler alan heyet, daha sonra İlçe Başkanı Kasım Öner ile birlikte şehir merkezinde araçla tur atarak, cadde ve sokak aralarında kurulan çadırları inceledi. Ardından Kızılay tarafından panayır alanında kurulan çadır kente geçen CHP heyeti, burada vatandaşlarla görüşerek deprem sonrası yaşadıkları sıkıntıları dinledi. Görüşmenin ardından CHP Parti Meclisi (PM) üyesi ve İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Kütahya şehir merkezine hareket ederken, İzmir‘in

Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır da İzmir‘e hareket etti.

CHP Simav İlçe Başkanı Kasım Öner, gelen heyet üyelerinin depremzedelerin yaşadıkları sıkıntıları kendi gözleriyle görüp, tanık olduklarını ifade etti.

Güler ile Başkan Sındır‘ın Simav‘da depremzedelere yönelik gerçekleştirdiği inceleme gezisine CHP Kütahya İl Başkanı Mehmet Akif Gün başta olmak üzere 24. dönem Kütahya milletvekili adayları Şeref Han, Ruhsen Kumdalı, Zeliha Aksaz da katılarak destek verdi.

Kaynak: İHA