Beylikdüzü‘nde Ramazan Coşkusu

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 3.‘üncüsü düzenlenen ‘Ramazan Alayı‘, renkli görüntülere sahne oldu. Yürüyüşe Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da katıldı.

İftardan önce Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun un da katılımıyla düzenlenen ‘Ramazan Alayı‘, Beylikdüzü Kültür Merkezi Önünde başladı. Kortej, Mehteran Takımının eşliğinde, Fatih Sultan Mehmet Camii‘nin avlusundaki etkinlik alanına yürüdü.

Burada bir konuşma yapan Başkan Uzun, "Ramazan özel, manevi bir atmosfer getirdi. Cenabı Allah, Ramazanın bereketinden rahmetinden yararlanmayı herkese nasip etsin. Bulunduğumuz Fatih Sultan Mehmet Cami avlusunda inşallah her akşam 3 bin kişi iftarını açacak. Bunun dışında 9 noktada toplamda 7 bin 500 kişi Beylikdüzü‘nde iftarını açmış olacak. Ne yaparsak yapalım, bu güzelliği Ramazanın dışında yapmamız zor. Bu güzel atmosferi en iyi şekilde değerlendirmeliyiz 30 gün Ramazanda, bayramda etkinlik

çadırında olacağız. Her cumada, sahurda Beylikdüzülülerle buluşacağız" dedi.

Konuşmanın ardından etkinlik alanın açılışı gerçekleştirildi. Okunan akşam ezanı ile birlikte ilk iftarlar açıldı. İftardan sonrada etkinlik alnında Ramazan coşkusu aktivitelerle devam etti.

Kaynak: İHA