Tuğgeneral Aktı: "Kanı Yerde Kalmayacak"
Tunceli‘nin Pülümür ilçesi Çakırkaya Köyü kırsalında PKK‘lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Hüseyin Gözübüyük, askeri törenle Hatay‘da son yolculuğuna uğurlandı. Şehit annesini teselli eden 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, "Oğlunuzun kanı yerde kalmayacak" dedi.
Şehit Piyade Uzman Onbaşı Hüseyin Gözübüyük, memleketi Hatay‘da düzenlenen askeri törene katılarak, burada şehit ailesi ve yakınlarını teselli etmeye çalışan Tuğgeneral Burhanettin Aktı ile şehidin annesi Aysel Gözübüyük arasındaki diyaloglar dikkat çekti. Anne Aysel Gözübüyük‘ün yanına gelerek başsağlığı dileğinde bulunan Aktı, bölgede operasyonların sürdürdüğünü ifade ederek, "Acınız büyük, aynı acıyı biz de sizler gibi yaşıyoruz. Hüseyin, düne kadar sizin oğlunuzdu; artık bütün Türkiye‘nin evladı
oldu. Siz ve Türk milleri rahat olun, Hüseyin‘in Silah arkadaşları operasyonu sürdürüyor, oğlunuzun kanı yerde kalmayacak" dedi.
Kaynak: İHA
oldu. Siz ve Türk milleri rahat olun, Hüseyin‘in Silah arkadaşları operasyonu sürdürüyor, oğlunuzun kanı yerde kalmayacak" dedi.
