Ramazan Sergileri Eski Garaj‘a Kurulacak

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmaları devam eden Bedesten Meydanı ve Eski Garaj çevresindeki esnafla bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Eski Garaj esnafının sorunlarını dinledi, çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Çalışmaların hızla ilerlemesinden ve bölgelerinin yenilenmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa Belediyesi’ne teşekkürlerini sundular. Bölge esnafı adına Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çalışmalar ile ilgili taleplerini ve şikâyetlerini ilettiler.

Ramazan ayında Manisa Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan sergilerin Eski Garaj alanına kurulması konusunda esnafın görüşünü alan Başkan Ergün, konu ile ilgili esnafın olumlu tepkisiyle karşılaştı. Ramazan ayında kurulan sergilerin Eski Garaj’daki köy dolmuşlarının olduğu bölgeye kurulmasını düşündüklerini belirten Başkan Ergün, “Köy dolmuşlarını biraz daha üst kısma taşıyarak, bir ay boyunca açık olacak sergilerin burada kurulmasını düşünüyoruz. Sergilerin burada kurulması, hem buradaki esnafa, hem de bu çevrede yaşayan vatandaşlarımıza hareket getirecektir” dedi. Başkan Ergün, esnafın da olumlu görüşünün alınmasıyla birlikte konu ile ilgili hemen çalışma başlatılacağını söyledi.

Kaynak: İHA