Osmanlı Ocakbaşı Dualarla Açıldı

Adıyaman‘da hizmete giren Osman Ocakbaşı Terbiyesiz Tavuk ve Kuşbaşı Salonu protokol üyelerinin katılımıyla dualar eşliğinde açıldı.

Daha önce 3 şubesini Şanlıurfa‘da açan Osmanlı Ocakbaşı 4. şubesini Adıyaman‘da açtı. Açılışa Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesinde dua edilirken, duaların ardından açılış kurdelesi Vali Ramazan Sodan tarafından kesildi.

Açılış öncesinde konuşan işletme ortaklarından Özsayınlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Özsayın, "Kıymetli babamızın çizdiği yolda otomotiv sektöründe yıllardır emek sarf ediyorduk. Daha sonra mobilya sektörüne girdik. Burada da başarı yakaladığımıza inanıyorum. Bugünde Şanlıurfalı dostumuz ile bu işyerini açtık. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yeni işyerlerinin açılmasının Adıyaman‘ın gelişimine olumlu katkılar sağlayacağını dile getiren Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu da, bu tür güzel ve modern mekanların açılmasından ötürü son derece mutluluk duyduğunu dile getirdi.

İşyeri sahiplerini tebrik eden Vali Ramazan Sodan ise "Her yeni açılan bir işyeri Adıyaman‘a ayrı bir renk katıyor. Her açılan müessese Adıyaman‘ın kalkınmasını yarar sağlıyor. Ben işyeri sahiplerine bol kazanç diliyor, hayır olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Açılışın ardından katılımcılara ikramda bulunuldu.

Kaynak: İHA