Offshore Pilotlarına Kokteyl

Van Valiliği‘nin ana sponsorluğunda bu yıl 4‘ncüsü yapılacak olan Offshore yarışları öncesi Edremit ilçesinde gün batımlı bir ‘Hoşgeldiniz‘ kokteyli verildi.

Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası‘nın 11. ve 12. yarışları Edremit İlçesi Gebze Su Sporları Merkezi‘nde yapılacak. "Van Grand Prix 1" ve "Van Grand Prix 2" yarışlarına katılacak olan pilot ve İstanbul Offshore Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Van Vali Yardımcıları Atay Uslu, Nurullah Ertaş, Gevaş Kaymakamı Yusuf Güni, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (VATSO) Mirza Nadiroğlu, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Faruk Alpaslan, kokteyle katıldı. Davetliler ve Offshore yarışmasına katılacak pilotlar bir yandan gün batımını izlerken bir yandan da müziğin eşliğinde otel personelinin sunduğu ikramları yiyerek yarışlar öncesi güzel bir vakit geçirdi.

"OFFSHORE YARIŞLARINA HER YIL İLGİ ARTIYOR"

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyon Başkanı Enver Oral, kokteyl sonrası kısa bir açıklama yaptı. Van‘da Offshore yarışmalarına ilginin her yıl artmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Oral, "Özelikle Van‘ın kendini çok geliştirdiğini görüyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Kokteylin verildiği İskele‘de bunu görebiliyoruz. Gebze Su Sporları Merkezi çok güzel gelişti. Burada valimizin çok büyük emekleri olduğunu öğrendik. Kendisine teşekkür ediyoruz. Orası çok güzel olmuş. 2 gün sürecek yarışta bir kaza olmadığı takdirde 10 tekne start alacak. Teknelerden birinde İtalyan pilot var. Diğer yabancı pilotlarımız Elazığ‘da yapılan yarışlar üstü üste geldiği için Van‘a gelemediler. Ama bir yandan da onlara takviye pilotlarla yarışmasını sağlayacağız. Ama önümüzdeki yıl daha büyük uluslar arası katılımla teknelerimizi yarıştıracağız" dedi.

Kaynak: İHA