Vali Atış‘tan ‘Terör‘ Vurgusu

Adana Valisi İlhan Atış, bugün Türkiye‘nin her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini ifade ederek, “Şiddet ve teröre karşı dururken, bu sorunu çözme kararlılığını da hep birlikte göstermeliyiz” dedi.

Vali Atış‘tan ‘Terör‘ Vurgusu
Memur-Sen Adana Şube Başkanı Muhammet Erdoğan ve beraberindeki şube başkanlarıyla birlikte Vali İlhan Atış‘ı makamında ziyaret ederek, görüş alış-verişinde bulundu. Erdoğan‘a şube başkanlarından Mustafa Ünaldı, Mehmet Ünüvar, Kemal Uğurluay, İbrahim Yılmaz, Mehmet Sezer, Recep Kurum, Ahmet Curabaz, Mesut Bedir, Mustafa Ekici, Zekeriya Ceyhan, Reşit Can, Mehmet Özdemir ve Abdulgafur Çağlar da eşlik etti. Burada konuşan Muhammet Erdoğan, sendika olarak; kamu çalışanlarının özlük hakları başta olmak üzere sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmak, üyelerin sosyal, kültürel, mesleki ve ferdi gelişimlerine katkıda bulunabilmenin çabası içinde olduklarını anlattı.

Erdoğan, “Tüm bunların yanında halkın, devletin ve büyüyen Türkiyemizin dertlerini yüreğinde hissederek, çözüm yolları konusunda katkılar koyan, yarım milyonu aşan üye sayısıyla ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşu olmanın mutluluğunu yaşıyoruz‘ dedi. Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhan Atış da, bugün gelinen noktada Türkiye‘nin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak, “Ülkemizde şiddet ve teröre karşı bir duruş sergilerken, bu sorunu hep birlikte çözme kararlılığını da göstermeliyiz” diye konuştu. Atış, Valilik olarak yapacakları çalışmalarda yaklaşık 12 bin üyeye sahip olan bir sivil toplum kuruluşunun desteğini alabilmenin de oldukça önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA