Shell Boran Petrol Avrupa Birincisi

Royal Dutch Shell‘in 65 ülkedeki 16 bin Shell istasyonu arasında en iyi hizmet kalitesini belirlemek için düzenlediği "Farkı Yaratan İnsandır" programında Shell & Turcas‘ın Batman istasyonu, Orta, Güney ve Doğu Avrupa birincisi oldu.

Royal Dutch Shell‘in 65 ülkedeki 16 bin Shell istasyonu arasında en iyi hizmet kalitesini belirlemek için düzenlediği "Farkı Yaratan İnsandır" programında Shell & Turcas‘ın Batman istasyonu, Orta, Güney ve Doğu Avrupa birincisi oldu.

Ödül nedeniyle Batman‘da düzenlenen törenle istasyon sahibi Veysi Boran‘a plaket sunan Shell & Turcas Petrol CEO‘su Jacek Dziembaj, böyle prestijli bir ödülün bu yıl da Türkiye‘ye verilmesinden büyük gurur ve mutluluk duyduğunu belirterek, "Shell için bir yaşam biçimi haline gelen ve bayisinden çalışanına kadar herkesin uyguladığı program, Shell müşterisinin her zaman en iyi hizmete ulaşmasını sağlıyor" dedi.

Royal Dutch Shell‘in 2006 yılından bu yana, faaliyette bulunduğu ülkelerdeki en iyi hizmet ve servis sunan istasyonu belirlemek için düzenlediği "Farkı Yaratan İnsandır" programında bu yıl Shell & Turcas‘ın Batman istasyonu Türkiye‘ye şampiyonluk kazandırdı. "Farkı Yaratan İnsandır" programında geçen yıl da Shell Kayseri Sompet istasyonu dünya birinciliğini Türkiye‘ye getirmişti. Avrupa Şampiyonluğu başarısını Türkiye‘ye taşıyan Shell Batman istasyonunda düzenlenen törenle, Shell & Turcas CEO‘su Jacek

Dziembaj, üstün başarıları nedeniyle istasyon işletmecisi Mehmet Veysi Boran‘ı ve istasyon çalışanlarını kutlayarak, başarı plaketi sundu. Shell Batman İstasyonu‘nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Shell & Turcas CEO‘su Jacek Dziembaj, tüketiciye en iyi hizmeti sunma hedeflerinin bir meyvesini daha aldıklarını belirterek, "Geçen yıl dünya şampiyonunun, bu yıl da Avrupa birincisinin Türkiye‘deki Shell istasyonları arasından seçilmesi, kusursuz hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetinde ulaştığımız

uluslararası başarı seviyesini gösteriyor. Shell ailesine ve Türkiye‘ye bu gururu yaşatan Batman istasyonunu ve ekibini üstün başarılarından dolayı kutluyorum Bu başarımız; müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan yaklaşımımız, üstün hizmet kalitemiz ve insana verdiğimiz değeri dünyaya kanıtlayan büyük bir başarıdır. Aynı zamanda, Türk insanının en iyisini başarabildiğinin de mükemmel bir örneğidir" dedi.

Shell & Turcas Petrol Perakende Satışlar Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir, bir ekip çalışmasının ürünü olan bu başarının mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek, "Bu başarının temelinde, her yıl artan bir ivme ve istekle programa katılmamız, bayilerimizden, tüm çalışanlarımıza kadar uygulamayı benimseyerek, hayata geçirmemiz yatıyor. Bu yıl ikinci kez bir şampiyonluğu kutluyoruz ama Türkiye olarak biz bu sürece 4 senedir katılıyor ve önemli başarılar kazanıyoruz. Bu başarı da, tüm

başarılar gibi belli bir birikimin, sürekli ve sıkı bir çalışmanın ürünü. ‘Farkı Yaratan İnsandır‘ programı kendi istasyonlarımız arasında da tatlı bir rekabeti teşvik ediyor ve hizmet kalitesini en üst seviyeye taşımaları için vesile oluyor. Başta Batman istasyonumuz olmak üzere tüm Shell ailesine teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Shell Batman istasyonu sahibi Veysi Boran ise, Shell ilkeleri çerçevesinde yürüttükleri kusursuz hizmet anlayışıyla bu başarıyı yakaladıklarını belirterek, kardeşleriyle birlikte ödülü 50 yıl önce şirketlerini kuran babalarına ithaf ettiklerini söyledi. Boran, "Bu ödülü, çok çalışarak kazandık. Ancak ödül almak için değil, her zaman müşterimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Tüm istasyonlarına en iyi olma hedefini gösteren ve bu doğrultuda destek olan Shell & Turcas‘a ve ekibime teşekkür

ediyorum.Kazandığımız 36 bin dolar ödülü bizden daha çok hak eden personelime dağıtmaya söz vermiştim onu da en yakın zamanda yapacağız" dedi.

Konuşmalar sonrasında Veysi Boran‘ın Petrol‘ün Batman‘da nasıl bulunduğu ve o zamanların petrol çalışmasını anlatan nostalji fotoğraflarını içeren sinevizyon gösterisi yapıldı. Tören sonrası MADO bahçesinde düzenlenen kokteyl sonrası Veysi Boran ve Kardeşi Münir Boran‘a teşekkür plaketi verildi. Plaket sonrası Shell benzin istasyonuna geçilerek burada çalışanlar ile beraber hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: İHA