Müsiad‘dan Yeni Hükümete Başarı Dileği

MÜSİAD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Çabuk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabineyi tebrik ederek, Bakanlar Kurulu üyelerinin verimli ve başarılı bir çalışma dönemi geçirmelerini diledi.

Müsiad‘dan Yeni Hükümete Başarı Dileği
Yeni Bakanlar Kurulu‘nda görev alan isimlerin, önceki yıllarda başlatılan başarılı politikaları devam ettireceğine inandığını ve birçoğunun tecrübeleri ile ilgili bakanlıklarının konularına vakıf olduğunu ifade eden Çabuk, “yeni kabinenin bugün itibariyle ülkemizi geldiği noktadan daha da ileriye taşıyacağına inanıyoruz. Özellikle, bu dönemde ihdas edilen yeni bakanlıklar oldukça önemli ve stratejik hamleler. Ayrıca, ekonomi yönetiminin bir ayrı bakanlık tarafından yürütülecek olması da memnuniyet vericidir” dedi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay‘ın İzmir için en büyük kazanım olduğunu söyleyen Çabuk, “her iki bakan da seçim vaatlerinde İzmir için çok önemli projeler ortaya koymuşlardır. Bu projelerin yapımı noktasında inancımız tam olup, her türlü desteğimiz yanlarındadır. Hayırlı olsun” diye konuştu. “Yeni Bakanlar Kurulu‘nun Türkiye‘nin 2023 vizyonuna yönelik önemli çalışmalar yapacağına olan inancımız ve güvenimiz tamdır” diyen Çabuk, yeni kabinede yer almayan Bakanlara da yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz diyerek açıklamasını tamamladı.

Kaynak: İHA