Hapisteki Kocası İçin Görümcesini Soydu

Hapisteki kocasına para gönderebilmek için misafirliğe gittiği Şanlıurfa‘da oturan görümcesinin yaklaşık 5 bin lira değerindeki altınlarını çaldığı ileri sürülen kadın Adana‘da yakalandı.

Hapisteki Kocası İçin Görümcesini Soydu
Edinilen bilgiye göre olay Şanlıurfa‘nın Bozova ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, kocası cinayet suçundan cezaevinde bulunan 42 yaşındaki Güler T., iki hafta önce eşinin Bozova ilçesinde oturan ailesini ziyarete gitti. Bir süre burada kaldıktan sonra Güler T. dün Bozova‘dan ayrılarak İstanbul‘a doğru yola çıktı. Güler T. evden ayrıldıktan sonra altınlarının olmadığını fark eden Gurbet T., polise başvurdu. Şanlıurfa polisi, Güler T.‘nin bindiği otobüsün plakasını Adana polisine bildirdi.

Yapılan ihbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Adana Otogarı‘na giren otobüste arama yaptı. Aramada yaklaşık 5 bin TL değerindeki 6 tane tam, 6 tane çeyrek, 3 çift altın küpe bir adet yüzük çantasının içinde bir poşette bulunan Güler T., gözaltına alındı. Hırsızlık suçlamaları kabul etmeyen ve "Ayrılırken elime bir poşet tutturdular. Ben bir şey çalmadım" diyen Güler T., adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA