''Böyle giderse pazartesi yemin ederiz''

TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in çağrısıyla Meclis'teki yemin krizinin çözümüne yönelik AKP ve CHP heyeti ilk kez resmi temas sağladı. Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, pazartesi günü tablonun netleşeceğini belirterek, "Böyle giderse yemin ederiz" dedi.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in çağrısıyla AKP ve CHP heyeti saat 19.00’da bir araya geldi. Görüşme saat 19.25’te sona erdi.

Meclis Başkanı Çiçek’in daveti üzerine görüşmeye AKP’den Nurettin Canikli, Ahmet Aydın ve Haluk İpek, CHP’den de Mehmet Akif Hamzaçebi, Aydın Ayaydın ve Turgut Dibek katıldı.

AKP VE CHP TOPLANTISI ÇİÇEK’SİZ DEVAM ETTİ
AKP ve CHP’yi davet eden TBMM Başkanı Cemil Çiçek, toplantıdan ayrıldı.

TBMM Başkanı Çiçek, Meclis Başkanlığı’nda gerçekleşen görüşmenin ilk 15 dakikasına katılırken, daha sonra toplantıdan ayrıldı. Görüşme AKP ve CHP heyetleri arasındaki görüşme saat 20:10 sıralarında sona erdi.

HAMZAÇEBİ: PAZARTESİ MANZARA NETLEŞİR
CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi yapılan görüşmeni ardından yaptığı açıklamada, görüşmenin çok verimli geçtiğini ve pazartesi günü tablonun netleşeceğini söyledi.

CANİKLİ: CHP'LİLERİN YEMİN EDECEĞİNDEN UMUTLUYUM
Meclis'teki krizin aşılması yönelik gerçekleştirilen toplantı sonrasında bir açıklamada AK Parti cephesinden geldi. AK Partili Canikli, "CHP'lilerin pazartesi yemin edeceğinden umutluyum" dedi.