Amasya Smmmo‘dan Tatile Çıkamayan Üyelere Kahvaltı Morali

Amasya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) yönetimi, 1-20 Temmuz mali tatil nedeniyle verilen arada işlerinin yoğunluğu nedeniyle tatile çıkamayan üyelere bir restoranda kahvaltı verdi.

Amasya Smmmo‘dan Tatile Çıkamayan Üyelere Kahvaltı Morali
Yoğun bir çalışma döneminin ardından mali tatile girildiğini belirten Amasya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Yaşar Elbir, “Yönetim olarak 2 ayda bir ilçelerde ve il merkezinde düzenlediğimiz toplantılarda üyelerimizin arasındaki işbirliğini sağladığımız gibi mesleki sorunları tartışıyoruz. Sıkıntılı ve problemli bir mesleğimiz var. Son zamanlarda Sosyal Güvenlik Kurumu‘nun ve Maliye Bakanlığı‘nın her gün değişik genelgeleri yayınlanıyor. Dolayısıyla meslektaşlarımızın bu yönergelere adapte olmaları gerekiyor. Bunları sağlamak içinde birlikte hareket ediyoruz” dedi.

Meslektaşlarının büyük bir kısmının tatile gittiğini, ancak kendilerinin işlerinin yoğunluğu nedeniyle kent dışına çıkamadıklarını belirten oda üyesi Aynur Bildik, kahvaltıdan dolayı Elbir ve arkadaşlarına teşekkür ettiğini söyledi.

Kaynak: İHA