Tayinci Öğretmenlere Plaket

Dalaman Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda grev yapan ve başka okullara tayibi çıkan iki öğretmen için veda gecesi düzenlendi.

Tayinci Öğretmenlere Plaket
Dalaman Cumhuriyet İlköğretim Okulu Öğrenmeni Ayşe Özincir tarafından düzenlenen yemeğe tayin olan Oral Orhan ile Aşye Metin’in arkadaşları yalnız bırakmadı.

Yosun Restaurant’ta düzenlenen yemek ile ligili bilgi veren Cumhuriyet İlköğterim Otulu Öğretmeni Ayşe Özincir; “ Okulumuz oğretmenlerinden Oral Orhan’ın İstanbul Yedikule İlköğretim Okulu’na; diğer öğretmenimiz Ayşe Metin’in Bursaya bağlı Gürsu İlköğretim Okuluna tayin olmaları sebebiyle diğer öğretmen arkadaşlarımızla bir arada yemek yimek ve eğlenmek istedik. Böyle bir gece düzenledik. Düzenlediğimiz gecede tayin olan arkadaşlarımız Oral Orhan ile Ayşe Metin’i başarılarından dolayı okulumuz adını birer plaket verip, yeni yaşamlarında başarılar diledik” dedi.

Dalaman Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndan İstanbul Yedikule İlköğretim Okulu’na tayin olan Oral Orhan da, “ Bizim için düzenlenen yemek için hepinize teşekkür ederim. Burada doğdum. Buraya aidim Burada göreve başladım. Bundan sonra farklı bir yerde görev yapmak istediğimden, tayinimi İstanbul’a istedim ve oldu. Sonuçta hep beraberiz. İlk defa sizlerle beraberim. Sizleri tanımışım. İyi dostluklar kurmuşum. Keşke bazı şeyler daha güzel olsaydı, daha devam edebilseydim. Süremiz bu kadarmış. Söyleyeceklerim bu kadar. Sizlere çok teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin; iyi ki varsınız” diye konuştu.

Yemekte buluşan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Öğretmenleri calınan canlı müzik eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendi.

Kaynak: İHA