İtso‘dan Kızılcıklı‘ya Plaket

İTSO tarafından AK Parti eski Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı‘ya plaket verildi.

İtso‘dan Kızılcıklı‘ya Plaket
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası‘nın (İTSO) olağan meclis toplantısında, TBMM‘nin 22 ve 23. dönemlerinde AK Parti Bursa milletvekili olarak görev yapan Sedat Kızılcıklı‘ya yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür plaketi verildi.

İTSO Başkanı Metin Anıl, Sedat Kızılcıklı‘nın iki dönem üst üste AK Parti milletvekili olarak önemli hizmetler yaptığını ifade ederek, "Sayın Kızılcıklı milletvekili olduğu dönemde ülkemize, Bursa‘ya, İnegöl‘e ve iş dünyasına çok önemli katkılar yaptı. İTSO meclis üyeleri olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Camiamızdan bir hatıra kalması ve şükranlarımızı ifade edebilmek için de kendisine plaket vermek istedik" dedi.

Sedat Kızılcıklı ise, AK Parti‘nin Türkiye‘nin kalkınması ve iş dünyasının meselelerinin çözülmesi için çok önemli icraatlar yaptığını, bu icraatların artarak devam edeceğini belirterek, "Bu bir hizmet yarışıdır. Ben yeni dönemde milletvekili değilim. Ancak siyasetten gördüğünüz gibi siyasetten kopmuyoruz. Bundan sonra da ülkeme hizmet etmeyi sürdüreceğim. Bir siyasetçinin en büyük eseri hizmetleridir. Allah‘a şükür milletvekili olarak alnımızın akı ile ülkemize hizmet ettik. İTSO Meclisi üyelerince verilen bu plaket doğru işler yaptığımızı gösteriyor" diye konuştu.

Kaynak: İHA