Cankesen’Den Tüvasaş’A Ziyaret

Ulaştırma Memur Sendikası Genel Başkanı Can Cankesen, TÜVASAŞ Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki’yi makamında ziyaret etti.

Cankesen’Den Tüvasaş’A Ziyaret
Genel Başkanlık görevine seçilmesinin ardından ziyaretlerine başlayan Cankesen, TÜVASAŞ’ın önemli başarılara imza atmasını memnuniyetle takip ettiklerini ifade ederek Türkiye’nin ilk yerli dizel tren setini üretmelerinden dolayı da TÜVASAŞ’ı tebrik etti.

Beraberindeki Genel Sekreter Ahmet Arslantaş, Basın ve Eğitim Sekreteri Fatih Korukluoğlu, İstanbul Şube Başkanı Özcan Çokay, Derince Temsilcisi Mehmet Akkuş ve Sakarya İl Temsilcisi İsmail Yıldız’la yetki sonrası tanışma ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Cankesen, “TÜVASAŞ’ın başarıyla gerçekleştirdiği üretimlerini büyük bir memnuniyetle takip ediyoruz. Ülkemiz ve Sakarya için önemli bir ekonomik güç olan TÜVASAŞ’ın uluslararası pazarda da etkin bir şekilde yer alması gurur verici.” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin ilk dizel tren setinin Türkiye’nin ilk demiryolunda hizmete başlamasının da tarihi ve anlamlı bir başarı olduğuna vurgu yapan Cankesen TÜVASAŞ’ın çalışmalarını desteklediklerini belirtti.

TÜVASAŞ Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki de Genel Başkanı tebrik ederek TÜVASAŞ üretimi olan yolcu vagonunun bir maketini de Cankesen’e takdim etti. Ertiryaki, “Ulaştırma Memur Sendikası Genel Başkanı Sayın Can Cankesen’e ve yönetimine başarılar diliyorum. Gerek çalışma hayatıyla ilgili gerekse de Türkiye’nin demokratikleşme süreciyle ilgili önemli bir misyonu yerine getirmektedirler. Hepimiz ülkemizin daha da gelişmesi için gayret gösteriyoruz. TÜVASAŞ ailesi olarak bizler de tüm işçi ve memurlarımızla TÜVASAŞ’ı bir dünya markası haline getirmek için canla başla çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA