Bankacılar Stres Attı

İş Bankası Dalaman Şubesi tarafından tayinci ve terfi alan personeller için düzenlenen gece renkli görüntülere sahne oldu.

Bankacılar Stres Attı
Dalaman İş Bankası Şubesi Müdiresi Semra Aydın tarafından düzenlenen yemekte Dalaman İş Baknısı Servis Yetkilisi olan Eray Turan’ın Van İş Bankası Şubesine tayin olması ve Fatma Bayar ile Melih Soykan’ın terfi alarak Servis Yetkilileri olması nedeniyle düzenlenen yemekte; İş Bankası Müdiresi Semra Aydın tarafından tayin olan ve bankada terfi eden personelle çeşitli hediyeler verip, kutladı.

Dalaman İş Bankası Şubesi Müdiresi Semra Aydın düzenlenen yemekle ilgili verdiği bilgide; “Dalaman şubemizden Van İşbankası Şubesi’ne terfi ederek tayin olan personelimiz Eray Turan ile Bankamızda bir üste terfi ederek, servis yetkilisi olan Fatma Bayar ve Melih Soykan’ın terfilerini kutlamak için böyle bir yemek düzenledik. Düzenlediğimiz yemekte arkadaşlarımıza tayin ve terfilerinden dolayı küçük hediyeler vermeyi planladık. Kendilerini kutlayıp, hediyelerini verdik. Canlı müzik eşliğinde eğlenmelerini sağladık” diye konuştu.

Hediyelerin verilmesinden sonra piste çıkan banka personeli canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Kaynak: İHA