Ankara‘da İki Kazada Faciadan Dönüldü

Ankara‘da meydana gelen iki trafik kazasında bir araç otobüs durağına daldı, diğer kazada ise 3 araç birbirine girdi.

Ankara‘da meydana gelen iki trafik kazasında bir araç otobüs durağına daldı, diğer kazada ise 3 araç birbirine girdi.

        Akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur trafik kazalarına neden oldu. İlk kaza Eskişehir yolunda meydana geldi. Z.B. yönetimindeki 34 TM 1948 plakalı araç, yağmur sonrası yolun kayganlaşması neticesinde yol kenarında bulunan otobüs durağına daldı. Kaza sonrası otobüs durağında bekleyen iki vatandaş hafif şekilde yaralanırken araç sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu. Otobüs durağında bekleyen vatandaşların az olması olası bir faciayı önledi. Kaza sonrası yaralanan iki vatandaşın Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne sevk edildiği öğrenildi.

        AŞTİ Bulvarı‘nda meydana gelen kaza ise görenleri şaşırttı. Yol ortasında bulunan ağaç şiddetli rüzgâr neticesinde kırılarak yola devrildi. Yol ortasına devrilen ağaca 06 BH 6197 plakalı araç çarptı. Kayganlaşan zeminde duramayan 06 GZG 40 plakalı araç ise arkadan 06 BH 6197 araca çarptı. Kaza yapan sürücüler reflektör ve kırılan ağaç dallarıyla başka bir kazaya sebep vermemek için önlem alsa da, 06 PJK 06 plakalı araç kazanın ortasına girip kırılan araça çarparak durabildi.

        Kaza sonrası üzerinden şoku atlatmaya çalışan 06 GZG 40 araç sürücüsü, yoğun ve şiddetli yağmur ve rüzgâr sonrası olayın aniden meydana geldiğini belirterek, önlem almalarına rağmen 06 PJK 06 plakalı aracın da kazaya karıştığını, o an canını zor kurtardığını anlattı.