Garnizon Komutanı Akyer‘e Veda Yemeği

Van‘ın Muradiye Kaymakamı Metin Esen, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Akyer onuruna veda yemeği verdi.

Garnizon Komutanı Akyer‘e Veda Yemeği
Yüzbaşı Mustafa Akyer‘in Kütahya‘nın Simav ilçesine atamasının yapılması nedeniyle Kaymakam Metin Esen tarafından öğretmenevi bahçesinde bir yemek verildi. Ünseli Belediye Başkanı İshak Polat, sivil toplum örgütleri, kamu kurum amirleri ve bazı esnafların da katıldığı yemekte bir konuşma yapan Yüzbaşı Mustafa Akyer, makam ve mevkilerin geçici olduğunu belirterek, "Önemli olan sadece göreviyle yetinmeyip, gerek kurumlar arası gerekse vatandaşlarla her konuda ve her sorunda birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize her konuda destek verilmeli ki öğrencilerden iyi bir gelecek beklensin. Eşimin de öğretmen olması nedeniyle eğitimi hep ön planda tuttum. Eğitim başta olmak üzere umarım ki vatandaşlarla kalıcı birlik ve iyi bir hizmet hatırası bırakmışımdır. Buradaki sıcak ve samimi insanları özleyeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

İlçe Kaymakamı Metin Esen de, verdiği veda yemeğine katılanlara teşekkür ettiğini belirterek, "İlçede birlikte görev yaptığımız süre içerisinde Yüzbaşımızın ne kadar bir eğitim sever olduğunu ve halk tarafından ne kadar sevildiği bilinmektedir. Herhalde eşinin de bir eğitimci olması nedeniyledir ki eğitim için gösterdiği çaba ve verdikleri destekler kıskandıracak ve bir o kadar da gururlandıracak seviyedeydi. İlçede vermiş olduğu hizmet, göstermiş olduğu samimi ve içten davranışlarından dolayı kendisine ve değerli eşi öğretmen Derya Akyer‘e ilçe halkı adına teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaymakam Esen, yaptığı konuşmanın ardından Yüzbaşı Mustafa Akyer‘e plaket ve başarı belgesi, eşi Derya Akyer‘e de başarı belgesi verdi.

Kaynak: İHA