Başarı Koleji’Nden İngilizce Yaz Kampı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde eğitim veren Başarı Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı tarafından bu yıl ikici İngilizce Yaz kampı düzenlendi.

Başarı Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı tarafından bu yıl ikicisi düzenlenen İngilizce Yaz kampı, Akev Kolejinden bir grup öğrencinin katılımıyla Side de gerçekleştirildi.

İletişim dili olarak sadece İngilizcenin kullanıldığı kampta İngilizce etkinliklerin yanısıra Yüzme, Resim, Sportif etkinlikler, Ödüllü yarışma ve turnuvalar Satranç, Scrabble, Word Games, Mini Olympics, İngilizce Drama, Salsa, Bot Turu, Aqua Park, Gezi, Kareoke ve eğlenceli parti ve yarışmalara da yer verildi. 10 gün boyunca süren kampta yerli ve yabancı İngilizce öğretmenleri eşliğinde öğrenciler Eğitim-Öğretim yılı boyunca derslerde öğrendikleri İngilizceyi günlük hayatta uygulama şansı yakaladılar. Başarı Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanı Aysel Ünal Keleş, Başarı Koleji olarak okulların tatile girmesinin hemen ardından öğrencilerin İngilizce konuşmadaki özgüvenlerini pekiştirmek amacıyla Side de yaz kampı gerçekleştirdikleri söyledi. Keleş, “Öğrencilerimiz için İngilizce konuşmaya yönelik motivasyon çalışmalarımızın bir halkası olarak İngilizce Yaz kampını organize ettik. Bizler Yabancı Diller Bölümü olarak öğrencilerimizin bu kampta gösterdikleri performanstan son derece memnun kaldık. Artık geleneksel bir etkinlik haline gelen ve öğrencilerimiz açısından da büyük yarar sağladığına inandığımız İngilizce Yaz Kampımızı bundan sonraki yıllarda da devam ettirmeye kararlıyız” dedi.

Kaynak: İHA