Aksaray‘da Mahallelerde Şenlik Var

Aksaray Belediyesi mahallelerde vatandaşların yaz aylarında farklı bir gün yaşaması için yeni bir çalışma başlattı. ‘Mahallede Şenlik Var‘ ismi verilen organizasyonların ilki Aratol Mahallesinde gerçekleştirildi.

Aksaray‘da Mahallelerde Şenlik Var
Yaz akşamlarında vatandaşların farklı etkinliklere katılmasını sağlamak için ‘Mahallede Şenlik Var‘ projesini hayata geçiren Aksaray Belediyesi ilk programı Aratol Mahallesinde gerçekleştirildi. Güzel bir havada gerçekleştirilen etkinlik öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nevzat Palta, “Güzel bir Temmuz akşamında güzel bir havada sizleri ‘Mahallede Şenlik Var‘ adlı programla sizlerle bir araya geldik. İnşallah bu şekilde şehrimizin 10 mahallesinde bu programları gerçekleştireceğiz. Bu nedenle ilk program benim doğduğum Aratol‘da olsun dedik ve ilkini de burada düzenledik. Önümüzdeki 8-9-10 Temmuz‘da bir festivalimiz var. Bu festivalimize hepinizi davet ediyoruz. İlk gün kent meydanında Orhan Hakalmaz konserimiz olacak. 9 Temmuz Cumartesi günü Sami Özer konseri olacak. Tasavvuf musikisi. Sanat müziği ağırlıklı. 10 Temmuz akşamı yine kent meydanında Mustafa Ceceli konseri var. Hepinizi festival konserlerine bekliyoruz” dedi.

Daha sonra sahne alan Grup Med Cezir söylediği birbirinden güzel şarkılarla Aratollulara muhteşem bir konser verdi. Konserin ardından çocuklar için kukla gösterileri yapıldı. Ayrıca ilizyonist gösterilerinin yanı sıra çeşitli yarışmalar düzenlendi. Belediye Başkanı Nevzat Palta bütün çocuklara top hediye etti.

Kaynak: İHA