Adıyaman‘da Bayanlara Özel Çay Bahçesi Açıldı

Mustafa Yücel Özbilgin Parkı, bayanlara özel çay bahçesi olarak düzenlenerek hizmete açıldı.

2007 yılında açılan Mustafa Yücel Özbilgin Parkı, yeniden düzenlenerek bayanlara özel çay bahçesi olarak yeniden açıldı. Vali Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bedriye Akgün ile çok sayıda bayan açılışa katıldı.

Belediyespor tarafından işletilecek olan çay bahçesinin açılışında konuşan Belediye Başkanı Necip Byükaslan, bayanlara yönelik nezih bir mekanın oluşturulduğunu belirtti.

Başkan Büyükaslan, Adıyaman‘ın sıcak bir kent olduğunu ve bayanlara yönelik mekanların olmadığına dikkat çekerek, "Bayanların dinlenebilecekleri bir mekan oluşturduk. Adıyaman‘daki bayanların böyle bir mekana ihtiyacı olduğunu gördük ve burayı bu şekilde düzenledik. Adıyaman‘ın en güzel mekanını bayanların hizmetine sunuyoruz. Bunun yanında bu ay içersinde 13 parkın ihalesini yapacağız. Halkın bu yöndeki ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz" dedi.

Vali Ramazan Sodan ise, belediye yetkililerini kutlayarak, bu çay bahçesine ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Vali Sodan, Adıyaman‘da bayanların sosyal ve kültürel alanlarının olmadığını ve bu hizmetin bu anlamda önemli olduğuna işaret ederek, hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Açılış sonrasında müzik eşliğinde davetlilere ikramda bulunuldu.

Kaynak: İHA