İş Merkezinde Yangın Paniği

Adana‘da bir iş merkezinin deposunda çıkan yangın paniğe neden oldu. İş merkezindeki markette çalışanlar panikle kendini dışarı attı.

İş Merkezinde Yangın Paniği
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi‘ndeki bir iş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saat 08.30 gibi iş merkezine gelen işçiler depodan dumanlar çıktığını gördü. Bunun üzerine hemen polis ve itfaiyeye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine Adana Büyükşehir Belediyesi‘ne ait itfaiye ekipleri gelerek yangına müdahale etmeye başladı. Bu arada iş merkezinde çalışanlar dumandan etkilenerek panikle kendini dışarı attı.

Özellikle depoya en yakın bölüm olan iş merkezinin alışveriş bölümünde çalışanlar dumandan etkilendikleri için kendilerini koşarak dışarı attı. Dumandan etkilenen personele marketten arkadaşları ayran verdi.

İtfaiye ekipleri tek tek itfaiyelerden oksijen tüplerini takarak yangını söndürmek için depoya girdi. Bu arada bazı oksijen tüplerinde kısa süreli sorun yaşanırken, depoda yoğun duman olduğu için yangın merkezine ulaşılmakta güçlük çekildi.

Yangının elektrik kontağından çıktığı ve depoda bulunan bez parçalarının tutuşmasıyla büyüdüğü sanılıyor. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için halen çalışıyor.

Kaynak: İHA