Facebook Google Plus (Googe+) için ne dedi?

Facebook'un Google+ veya diğer adıyla Google Plus hizmeti için ne dedi? Google Plus küçümseniyor mu yoksa ciddi bir tehdit mi?

Facebook Google Plus (Googe+) için ne dedi?
Google’ın geçtiğimiz hafta beta aşmasını başlattığı plus adlı servisi için gösterilen büyük ilgi, sosyal ağ devi Facebook’u henüz korkutmuş değil. En azından bizere aksettirdikleri tavır bu yönde.

İnsanların davetiye bulmak için çılgınca birbiriyle yarıştığı yeni sosyal ağ Google + hakkında ilk yorum büyük rakip Facebook’tan geldi. Facebook CEO’su Mark Zuckerberg resmi bir açıklama yapmasa da yakın çevresine Google + hakkında yorum yapmaktan çekinmiyor.

Zuckerberg’in çevresine yaptığı açıklamaya göre, Google Plus’ın Facebook karşısında hiç şansı yok. Belli ki Google’ın daha önceki başarısız sosyal ağ girişimlerini göz önüne alarak konuşan Facebook CEO’su, Google+ servisini küçümsüyor ve Facebook'a hiçbir zaman rakip olamayacağını düşünüyor.

Bu Çarşamba günü Facebook'un büyük bir özelliğini tanıtmaya hazırlanan Zuckerberg'in bu kendinden emin tavrı bakalım daha ne kadar sürecek.