Semerkand Edremit Şubesi Açıldı
Semerkant iletişim merkezi, Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Edremit Müftüsü Ramazan Tekin ve çok sayıda gönül veren vatandaşın katılımıyla hizmete açıldı.

Konuşmanın ardından okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dualardan sonra Edremit Belediyesi Ek Binası karşısında açılan temsilcilik binasının açılışında konuşan Bölge Temsilcisi Solak, “Edremitli vatandaşlarımızı Semarkand yayınlarını okumaya, bizlerin onlara onlarında bizlere katkılarını bekliyoruz” dedi.
Edremit Belediye Başkanı Kılıç, “Edremit’imize manevi gücü yüksek maddi beklentisi olmayan sadece Yüce Rabbim için hizmet eden yayın grubuna hizmetleri için tesekkur ederim” dedi. Şube, Edremit Müftüsü Tekin‘in yaptırdığı dualarla açıldı. Edremit Semerkant İletişim Merkezi İl Temsilciliği açılışının ardından hizmet binasını gezerek hayırlı olması dileklerinde bulundular.
