Mhp Tepebaşı İlçe Başkanı Vehbi Örs:
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tepebaşı İlçe Başkanı Vehbi Örs, Ramazan ayının rahmet ve mağfiret ayı olduğunu söyledi.

Örs, ülkenin art arda şehit haberleriyle sarsıldığına dikkat çekerek, "Çapulcular sürüsüne hak ettiği ders, zaman geçirilmeden verilmek mecburiyetindedir. Bu iş başındaki hükümetin boynunun borcudur. Kanayan toplum vicdanını rahatlatmanın tek çıkar yolu budur" diye konuştu.
Zekat, sadaka ve fitrelerin bu ayda dağıtıldığını ifade eden Örs, "Kutsal kitabımız Kur‘an-ı Kerim‘in inmeye başladığı bu ayda oruçlar tutulur, hatipler yapılır ve teravih namazları kılınır. Her yerde birlik, beraberlik ve heyecan vardır. Yetimler, öksüzler ve ihtiyaç sahipleri iftar sofralarında buluşturulur ve beraber iftar açılır. Yer yüzüne yayılan manevi atmosfer, tüm İslam alemini etkisi altına alır. Tüm Müslümanlar bu ayı en verimli bir şekilde geçirerek, günahlardan arınma konusunda büyük çaba harcar. Bütün bu çabaların ve duaların kabul olmasını ve ramazan ayının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah‘tan niyaz ederim" dedi.
