Kaçırılan otomobilden ceset çıktı

Adana'da polisin 'dur' ihtarına uymayan zanlıların terk ettiği araçtan kadın cesedi çıktı. Kurban, eşinin 2 gün önce 'kayıp' dediği Emel Ünal. Polis kaçan zanlıların peşinde. Ünal'ın kocası da aranıyor.

Kaçırılan otomobilden ceset çıktı
Adana'da şoke eden olay... Sabaha karşı bir yaralama olayına karıştıkları iddia edilen zanlıların otomobille kaçtığı ihbarı üzerine polis harekete geçti. Ekipler aracın peşinde düştü. Otomobil, Gürselpaşa Mahallesi'nde seyir halinde görüldü. Polis 'dur' ihtarında bulundu, zanlılar otomobili portakal bahçelerinin bulunduğu ara sokakta bırakıp kaçtı. Araçta yapılan incelemede bagajdan bir kadın cesedi çıktı. Tabanca ile birkaç kez ateş edilen kadının Emel Ünal (31) olduğu tespit edildi.

'DAHA ÖNCE DE KAÇTI' DEMİŞ

Ünal'ın 14 yıllık eşi Muhammet Ünal'ın (31), 29 Temmuz Cuma günü emniyete başvurarak karısı hakkında kayıp ihbarında bulunduğu ortaya çıktı. Ünal, başvuruda eşinin daha önce de evden kaçtığını, Adana'daki bir türkü evinde bulunup getirildiğini söylemiş.

ŞİDDET MAĞDURU MU?
Polis ekipleri koca Muhammet Ünal'ı arıyor. Aile yakınları, çeşitli suçlardan sabıkası olan Ünal'ın eşine sürekli şiddet uyguladığını öne sürdü. Ünal'ın yakınları acı haberle sarsıldı. Soruşturma sürüyor.