Abana Deniz Şenlikleri devam ediyor

27. Abana Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali devam ediyor.

Abana Deniz Şenlikleri devam ediyor
Deniz Şenliklerinde çok kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Rıdvan Oyar “eğleniyor musunuz” dedi.

27. düzenlenen Abana Deniz Şenliklerinin ikinci gününde festivale emeği geçenlere ve belediye çalışanlarına teşekkür edildi. Sahneye ilk davet edilen Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar ve eşi Seda Oyar oldu. Mütevazı yapısıyla tanınan Başkan Oyar festivale katkılarından dolayı önce eşi Seda Oyar’a teşekkür etti. Daha sonra sahneye çıkan belediye çalışanlarına göstermiş oldukları üstün hizmetlerinden ve festivalde aldıkları görevi layıkıyla yerine getirdiklerinden dolayı teker teker teşekkür etti.

Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, Eşi Seda Oyar ve belediye çalışanlarının sahnede olduğu sırada, sahnenin önünde yanan maytaplar ile birlikte katılımcılar, sahnedekileri festivalin düzenlenmesinden ve görülen hizmetten dolayı alkışladılar.

GÜLŞEN ABANA’DA SAHNE ALDI

27.Abana Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivalinde sanatçı Gülşen sahne aldı. Yaklaşık 10 bin kişiye şarkılarını seslendiren Gülşen’e Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar plaket verdi. Oyar ayrıca Abana hatırası olarak hazırlanan, içinde el işlemeli havlu, şapka, Abana CD si tanıtım kitapçığı ve Abana belgeseli kitabı olan bir çanta hediye etti.

GRUP ABANA

Abana Festivalinin ikinci günü akşamı sahneye önce Grup Abana çıktı. Rock şarkıları ile üstün performans sergileyen Grup Abana’ya plaketlerini İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner verdi. Grupta bulunanlara ayrı ayrı plaketleri veren Uzuner sahne performanslarından dolayı Abana Grubu tebrik etti. Abana Haber Gazetesi sahibi Metin Şentürk ve AA Muhabiri Semih Yüksel’e şimdiye kadar yaptıkları Abana haberleri ile Abana’ya katkılarından dolayı plaket verildi. Plaketi Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı verdi.

Kaynak: İHA