CNN Spikerine canlı yayında enerji testi

Yazar Nuray Sayarı, mutluluğun formülünü verdi ve CNN Türk Spikeri Pınar Esen'e canlı yayında enerji testi yaptı.

CNN Spikerine canlı yayında enerji testi
CNN Türk erkanlarında yayınlanan Pınar Esen'in sunduğu Güne Merhaba Haftasonu programının bugünkü bölümüne Yazar Nuray Sayarı konuk oldu. Sayarı, mutluluğun formülünü anlattı ve canlı yayında Esen'e enerji testi yaptı.

"Sevgilinizi ya da eşinizi eğer sen onu tam olduğu haliyle seversen ve seni tam olduğun halinle kabul ediyorum dersen, onun sana göre sorun olan sorunlarıyla kabule geçersen, o zaman o ilişki ilişki olur" diye konuşan Sayarı şöyle devam etti:

"Onu yolunda özgür bırakın. Biz hep kaybetmekten korkarız. Oysa hiç bir şey bizim değil, çocuğumuz bile bizimle değil, bizim ama bizim değil. Bizi seçiyorlar, biz annne ve bababa oluyoruz, biz seçmiyoruz, seçiliyoruz. Partnerimizi seçiyoruz, doğru hareket edersek, doğru enerjide yol alırsak, o ilişkiye de yol verebiliyoruz. Ama o da bizim değil. Onun da kendi başına bir hayatı var ve özgür kalmak istiyorsa özgürlüğüyle kabul etmeliyim, onu yolunda serbest bırakmalıyım. Eğer ben sahip olamacayacağım diye sahip olmanın derdine düşersem asla o kişi hiç bir zaman benim olamaz. Hırsa ve ihtirasa girerseniz sizi bedenen hasta eder, akılca hasta eder, negatif enerji yayarsınız etrafa."

"Önce kendinizi sevin" önerisinde bulunan Sayarı, "Kalbinin en büyük sırrını sevgiyi keşfet. Düşüncelerini ve duygularını aynı anda kullanın ve geçmişi bırakın" dedi.

Aşkta da içinizden geldiği gibi davranın tavsiyesinde bulunan Sayarı, "Şu an da ne yapıyor acaba, beni aldatıyor mu kuruntuları karşınızdaki kişiye yerleşiyor ve bir anda sizi severken benim bununla sonum ne olacak diyor. Sen onu Tanrı'ya bırak, evrene teslim et. Kendini sever ve değer verirsen zaten sevilmekten korkma. Siz kendinizi sevmediğiniz ve değer vermediğiniz zaman, kendinizi sorgulayın neyiniz eksik" ifadelerini kullandı.

"DUA EDEREK KENDİNİZE GÜZEL BİR GELECEK YARATABİLİRSİNİZ"

Şükretmenin öneminin çok büyük olduğuna dikkat çeken Sayarı, hayat bizim için en büyük armağan olduğunu söyledi.

"Duayla kazalara engel olabiliyosun" belalara engel olabiliyorsun, kendini her şeyden koruyabiliyorsun" diyen Sayarı, "O zaman sen dua ederek kendine güzel bir gelecek de yaratabilirsin" şeklinde konuştu.

Sayarı nazarı da anlatarak, Pınar Esen'e canlı yayında enerji testi yaptı. Esen ise hayretler içinde kaldı.