İçişleri Bakanı Başkonsolosun Düğününe Katıldı

Türk sinemasının ünlü oyuncularından Ediz Hun‘un kızı Bengü ile Frankfurt Başkonsolosu İlhan Saygılı, bir hafta aradan sonra Ordu‘nun Fatsa ilçesinde de bir düğün yaptılar.

Fatsa Dolunay Motel‘de düzenlenen düğün törenine İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Fatsa Kaymakamı M. Selman Yurdaer, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Türk sinemasının ünlü oyuncusu Kadir İnanır ve çok sayıda davetli katıldı.

BAKAN ŞAHİN KONUŞMADI

Akşam saatlerinde Genelkurmay Başkanı Işık Koşener‘in emekliye ayrılması nedeniyle çok sayıda basın mensubu düğüne katılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin‘den bir demeç almak istedi, ancak bütün ısrarlara rağmen bakan korumaları konuyla ilgili bir açıklamanın yapılmayacağını açıkladı. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, düğünde uzun süre ünlü sinema sanatçısı Fatsalı Kadir İnanır ve diğer protokol üyeleri ile sohbet ettikten sonra buradan ayrıldı. Gelin Bengü Hun‘un babası Ediz Hun, bir hafta arayla

ikinci mutluluğu yaşadıklarını belirterek, "Kız evlendirmenin mutluluğunu tarif edemem. Fatsa‘da çok güzel dostlar tanıdım. Kadir İnanır arkadaşımın memleketinde düğün yapmakta başka bir bir mutluluk" dedi.

Kaynak: İHA