Akne Ve Sivilcelere Siyah Maske İle Deva Olacak

Kimya firması Akvit, leke, akne ve sivilcelere siyah maske ile deva olmayı öngörüyor. Cildi zehirli maddelerden arındırıp yenileyen maske Detox ve Botox’un yerini alma iddiasında.

Kimya firması Akvit, leke, akne ve sivilcelere siyah maske ile deva olmayı öngörüyor. Cildi zehirli maddelerden arındırıp yenileyen maske Detox ve Botox’un yerini alma iddiasında.

Ürüne olan ilginin giderek arttığını vurgulayan Akvit Estetik Uzmanı Sinem Cömert, “Siyah maskeden yararlanan bay ve bayanların kendine güveni artıyor. Ciltlerinde bulunan lekeler, akneler, sivilciler ve kırışıklar başarı ile gideriliyor. En mühimi siyah maske anında Detox ve Botox etkisi yapıyor.” ifadelerini kullanıyor.

Cömert, “Maske, birbirinden güç deneylerden başarıyla geçip Sağlık Bakanlığı’nın onayını aldı. Cilt Bakımı için üretilen ürün hakikaten güzelliğe güzellik katıyor.“ değerlendirmesinde bulunuyor. Değerli mineraller içeren ürünün önemli cilt sorunlarına deva olduğunu vurgulayan Cömert, şunları kaydediyor:

“Akvit PX1 kompleks ve bitkisel yağlar içerir. PX1 kompleks cilt için önemli olan mineralleri temin eder ve kırışıklarla mücadeleye yardım eder. Kronik deri bozukluklarını minimuma indirmeye katkıda bulunur. Cildin elastikiyetini arttırır. Doğal renk tonunu bulmasına imkan tanır. Maskenin ihtiva ettiği soğuk nem cildi serbest bırakır, içerikte bulunan PX1 kompleks ile kanı yüzeye çeker. Akneyi önleyip, onarmaya yardımcı olur. Uygun deri PH’ını mümkün kılar. Yaşlılık görünümünü giderir (anti-aging). Sıhhatli cildi yeniler. Cilt yüzeyindeki zehirli maddeleri yok eder (detoks yapar).Cildin normal rengini almasına katkı sunar (toning).Cildi daha hafif hissettirir. Temizleme özelliği, ölü hücreleri yenileyip, cildi sıkılaştırmaya yardımcı olur. “

Maske’nin Bitki Doğa Bitkisel ürünler tarafından 12 senedir yürütülen Ar-Ge faaliyetlerinin ardından ortaya çıktığını anlatan Cömert, üretimi Kozlab’ın yaptığını belirtiyor. 12 adet 10 mililitrelik tüp, 100 mililitrelik yenileyici cilt bakım kreminden oluşan ürünün, 7’den 70’e baylar ve bayanlar tarafından kullanılabildiğini dile getiriyor. Sinem Cömert, ürünün kullanılışını da şöyle anlatıyor:

“Akvit Siyah Maske yeteri miktarda sürülür. 20- 30 dakika bekletildikten sonra ılık su ile yıkanır. Uygulama esnasında yağ, krem gibi yardımcı bir maddeye gerek yoktur. “