Ticaret Lisesi Mezunları Hasret Giderdi

Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi mezunları ‘3. Pilav Günü‘nde buluştu.

Ticaret Lisesi Mezunları Hasret Giderdi
Ünye Asarkaya Kent Ormanı‘nda bir araya gelen mezunlar, eski okul arkadaşları ve öğretmenleriyle hasret giderdi. Bu yıl 3.sü düzenlenen pilav gününe Ticaret Lisesi mezunu olan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, eski okul müdürlerinden İsmail Sarı, Hüseyin Demir, okul müdürü Mustafa Temiz, eski okul idarecileri ile yeni okul idarecileri, okul mezunları ve yakınları katıldı.

Yaptığı konuşmada "Her geçen gün daha da çoğalıyoruz" diyen Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği(ÜNTİM-DER) Başkanı Muammer Güdüoğlu, "Bu yıl 3.sünü düzenlediğimiz pilav gününe uzaktan ve yakından gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Buraya gelen arkadaşlardan ricam yanlarında gelirken bizlerin ulaşamadığı arkadaşlarına ulaşıp bir daha ki sene öğle gelmelerini istiyorum" dedi.

Okul Müdürü Mustafa Temiz, "Biz bir ağacın dalları gibiyiz. Her geçen gün daha da çoğalıyoruz. Birlik ve beraberlik olduğu müddetçe okulumuz tüm etkinliklerde hep önde olacaktır. Bugün de bu görülmüştür" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ise şunları söylevdi: "Şimdi onların söylemiş olduğu sözlerin ne kadar faydalı olduğunu görüyoruz. Hepimiz farklı yerlerde, farklı bir birimde liderlik yapıyoruz. İşte bunlar hocalarımızın bizlere vermiş olduğu disiplin ve özveri sonucunda olmuştur. Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından, etkinliğe katkısı olanlara plaket verildi. Daha son konserle program devam etti.

Kaynak: İHA