Kutsi kendi eliyle Hande'ye üzüm yedirdi

Müzik dünyasının genç ve başarılı ismi Kutsi, canlı yayında Beyaz TV izleyicilerine müzik ve eğlence şöleni yaşattı.

Her hafta farklı bir il veya ilçeden ekrana gelecek olan “Kutsi ile Bambaşka” adlı müzik eğlence programının ilk bölümü dün akşam Manisa’nın Turgutlu ilçesinden canlı olarak yayınlandı. Kutsi’nin ilk programında Kutsi’yi yakın dostları Sinan Akçıl ve Hande Yener yalnız bırakmadı.
Programa konuk olan Hande Yener ve Sinan Akçıl muhteşem canlı sahne performansları ile göz doldururken, Kutsi ve konukları arasında geçen diyaloglar ise programa renk kattı. Kutsi konuğu Hande Yener’e kendi eliyle Turgutlu’nun meşhur salkım üzümünü yedirmeyi de ihmal etmedi.
Sinan Akçıl Hande Yener’le birlikte söylediği “Atma” şarkısının ortaya çıkış hikayesini anlatırken, Hande Yener’le neden sık birlikte olduğunu da açıkladı. Akçıl müziğe aşık olan insanlarla birlikte olmayı tercih ettiğini ifade ederek “Hande Yener müziğe aşık olan insanların başında geldiği için onun yanındayım. Böyle olmaya da devam edecek inşallah.” dedi.
Hande Yener’in programda Kutsi ve Sinan Akçıl’la yaptığı düetler ise ilgi ve beğeni ile izlendi.

BEYAZ GAZETE